FILARMONICA OLTENIA CRAIOVA

0251.412.334


Agentia de bilete - program /
Ticket Agency Program:
Luni - Vineri /
Monday - Friday
10:00 - 18:00


Pret abonament  / 2018
(12 concerte): 240 lei /
Pret abonament redus (elevi, studenti, pensionari) / 2018
(12 concerts): 180 lei

* Preturi bilete: 30 lei
15 lei (elevi, studenti, pensionari);
* Preturi concerte extraordinare: 50 lei
25 lei (elevi, studenti, pensionari);
* Preturi recitaluri, camerale extraordinare și corale : 20 lei
10 lei (elevi, studenti, pensionari);0251.412.334 Secretariat

camerale extraordinare

Maria Răducanu și Maxim Belciug cântă în premieră la Craiova
 
Noi nu vrem să fim geniali, noi vrem să fim trimbulinzi. Cu acest vers al lui Nichita Stănescu anunță afișul concertul extraordinar ce va avea loc sâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 19.00, pe scena Filarmonicii "Oltenia" din Craiova. Protagoniștii serii sunt Maria Răducanu, poate cea mai tulburătoare voce românească de azi, și Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor, care vin în premieră în fața craiovenilor, pentru a oferi le bucuria unei întâlniri cu live cu muzica lor atât de specială. O ocazie de neratat, cu atât mai mult cu cât intrarea este liberă, evenimentul fiind co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
 

"Faptul că nu exist, oficial, în calitate de cântăreață face parte din destinul meu. O vreme a fost un complex, dar cu timpul devine o virtute. Ar fi teribilism să spun c-o cultiv. Dar nu-mi mai cer de mult scuze pentru lumea în care trăiesc", spunea cândva Maria Răducanu, într-un interviu. A cântat în multe țări, de pe 3 continente (Statele Unite, Franța, Germania, Marea Britanie, Portugalia, Albania, Suedia, Ungaria, Polonia, Cehia, Italia, Luxemburg, Nigeria, Gabon), vocea sa unică fiind apreciată pentru modul uluitor în care reușește să atingă miezul lucrurilor, devenind universală, dincolo de idiomuri, stiluri sau mode. Căci, așa cum scria Matei Florian undeva, "Maria Răducanu ştie să cânte tristeţea mai bine ca oricine altcineva, inflexiunile ei capătă parfumul deschiderii aceleia tipic ruseşti, intensitatea vibraţiei ei pare a fi totuna cu tânguirea, la fel cum armonia chitarei lui Maxim Belciug poate fi atât de desăvârşită, încât să se confunde cu simplitatea şi curăţenia."

Concertul de la Craiova încheie turneul MUSICA POETICA, pe care cei doi artiști l-au avut programat în cursul lunii octombrie în cadrul unui proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Concertul începe la ora 19.00 și are loc la Filarmonica "Oltenia" Craiova, Calea Unirii nr. 16, în ziua de sâmbătă, 28 octombrie 2017. Intrarea este liberă.


musicapoetica 28

 

 


Partener media traditional
Cuvantul Libertatii martie 2013

Parteneri media
   
Radio Romania Muzical 2013 600 x 257      Radio Romania Cultural 600 x 257      Radio Romania Oltenia Craiova logo    TVR Craiova     Tele U Craiova
  Mozaicul 2013      Oltenia3TV      Jurnalul Olteniei-a  Mapamond oltenia-24 jurnal-de-craiova lupa

Parteneri
Muzeul de Arta    RAT Craiova copy    Ramada Plaza Craiova 

Mercur Craiova        floraria-sofia-web
Copyright © 2013. Toate drepturile rezervate.